Jaoo kakav dan danas, pogledavam u nebo reko jel ovo moguce, pa samo jos da se cesta osusi i idem izganjat Nmaxa.
Naravno zavrsih sa poslom i letim doma, nisam zeni ni djetetu dobar dan reko vec uzimam kljuceve od garaze i palim Yamaxa, prva voznja od kako su plastike slozene.
Setup Multivar sa 14.5gr rolicama i serijski yamaha centralni feder, za start su zaduzeni malossi plavi federi kvacila( TDR mi se danas nije dao montirat al su stigle 14gr role).
Start, odvaljuje i to tolko da odize prednji kotac i drzi okretaje sve do 80kmh di krenu padat i tu mi se odma upali lampica da treba tvrdi centralni feder, znaci Malossi zuti u setu bi trebalo stavit.
Na 105gps krene u prevrtavanje i drzao sam ga sve do 123gps i to bez ikakvog problem i bez zalegivanja, prije sam tu imao od 110-113gps sa 125cc. Uglavnom fali mu jos okretaja i to se osjeti na pustanje i okretanje gasa ali ima snage opet to gurat.
Przim se ja tako okolicom i ne skida mi osmjeh sa usta, auto ispred mene ide 100-105kmh, okrenem pun gas i rijesen problem.
Nadalje, drag rejs staza kod Dario007 iliti Darca mi je pokazala sljedece, 93gps uzbrdo( prije 83) i nizbrdo 115gps od stupa di se i inace mjeri( prije 106-107gps).
Pomak je ocit, stelanja cvt ce jos bit i mogo bi se jos sa mapom poigrat i mislim da ce jos nijasnu bolje ic, pogotovo od 80-100kmh di su padali okretaji.
Cilj je pogodit okretaje koje trenutno drzi do 80kmh, sa centralnim bi to trebao rijesit ali bi i start trebao bit jos bolji.
Stay racer!