Evo me nazad.........
Krajem prvog mjeseca je bilo par toplih dana i reko iskoristit cu to za stelanje prijrnosa, tocnije Malossija.
Poheftam ja to sve na brzinu jer je bilo sve raskopano zbog rolica koje sam cekao i nakon 4km testa dogodi se ovo
Znaci na cca120 gpsa mi se odserafi vario, zvukovi su bili kao fleksas najdeblji komad zeljeza. Istog trena sam ga ugasio.
Skidao sam sve svemoguce svece, ljut sam bio jer sam djelomicno sam kriv. Naime malossijev vario ima iza sebe distancer i samim time na kraju imam taman navoja za stegnut, puno manje nego sa serijskim ili tdr variom al da se stegnut.
Stara matica nakon 30 skidanja, trebalo je to jace zakucat pistoljem al eto nisam i sve skupa je dovelo do ovog. Otisao na MSP web i narucio OEM dijelove jer sam posijao sajbice kod ventilvara imaticu al nju sam nasao. Svejedno, sad sam poveci stek napravio tih sitnicarija.
Od sada stezem blokatorom i kilokljucem.
Btw, naserafio sam TDR komplet sa centralnim federom i 14gr rolicama. Po osjecaju vrti taman kolko treba dok je start nenadjebiv.
Okusao se sa Darijevim BB150 turpijom i na startu skocim i drzim ga do 60gps te me onda prode i to uvijek od 65-85/90kmh dok kasnije vise ne odlazi i drzimo se na istoj razdaljini. Al napomenimo da Power BB ide ko sotona i da je ovo za Nmaxa brutalan rezultat s obzirom da je samo veci cilindar stavljen do je ostalo serijala.
Evo i par videa kako to ide
Video cak ne moze prikazat kakvu moc ima kod starta i kakvo je to momentno ispaljivanje, znaci na sami okret gasa i sekundi on skace. Na zagrijani kuplung na svakom semaforu odize prednji kotac.
Evo i video ubrzanja, napominjem da je sat podesen da tocno pokazuje po gpsu.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan i jedino sta jos treba je malo se poigrat sam smjesom goriva i to bi bilo to.