Trudio sam se 3 skutera odrzavati pod konac duzi period, u medjuvremenu bi jos neki dosao pa otisao i tu bih se isto potrosio.
Zamisli koliko treba truda, vremena, i zivaca oko samo jednog da bude sve pod konac. On trazi dane, a kamoli jos koji skuter tako da shvatis da ti 24h nisu dovoljna.
Ma zivot je prekratak za serafljenje jos jednog paralelnog skutera, otkako sam probao motorce, raskrstio sam sa bilo kakvim budzingom tunibgom jer svi ti jebeni skuteri gube performanse makar on bio BB ili Quasar ili ne znam koji k, daj mi motorce da ga gangam, a ne da mi se neke rupe stvaraju... Elystar ide 80kmh gps s pohabanim remenom, i to mi je super, i nemam vise nikakve brige oko setupiranja, a posto ga i drugi koriste za razne poslove (primjerice dodje bratic s autom i skuzi da je prometni cep, uzme Elystara ko kurvu za dzabe i ode do centra), bitno mi je da je pouzdan i nek se komsije redaju ako ih je volja.
Zapravo, otkako je doslo motorce Elystar koristim samo za prijevoz raznih stvari. I jos mi se vise zgadio tuning skutera makar sam to kocio, ali suzdrzavam se nekako da to ostane na jednom skuteru.
I dalje sam zadovoljan s pedeseticom s kojom postizem jako dobre prosjeke, a imam i mod zelenog vala...