Danas se smijem cijeli dan, bez prestanka.
Peza vertikala je pokusala banuti na Budnicu i opravdati ukaljani ugled (koji je vjecno narusen, s razlogom jer nikad nije ni postojao). Dakle, peza je odustala od tripa za Budnicu,
jer je nespremna vjecno nespremna ovo treba zapamtiti, peueot skuter nikada nije spreman, odnosno u najboljem slucaju, nikad neces biti zadovoljan da sve vozi kao po spagi.
Posto je purejet zaista vjecan skuter s tisucu razloga, slijedi serija dokaza, dakle samo cu dokazivati koliko je projekt swapa uspjesan i koliko su zamorce peugeot vertikal masine
Elystar purejet s multivaro i TT spuhom VS Elyseo s TT spuhom i pezo masinom = brutalno brasnarenje
Ovo je najsladje, kad izbrasnaris Speedshita koji je u gotovo najboljoj izvedbi
I ovdje je pezin brat u drugom koljenu, takodjer zasluzuje mjesto u retrovizoru
Evo kako frisko istjunirana leza gubi od pohabanog runnera hahahahaahahahaha
Ovo sam samo jucer snimio. Nastavit cu i dalje svaki put, misija je da purejet smjesti svakog peugeota u retrovizor gdje mu je i vjecno mjesto
Sta radim peugeot skuterima to nisu istine, jos sam veci i tezi od svih ovih vozaca skutera
I zapamtite jednu stvar:
Peugeot skuteri nikada nisu spremni, imaji svoj dan jednom u godini i nikada vise.
Peugeot skuteri imaju dosta proklizanih navoja, piaggio niti jedan.
Peugeot skuteri traze neprekidno stelanje, ulaganje i trpanje dijelova.
Nisu nimalo zabavni jer stalno stvaraju grceve u zeludcu, i peugeot vasnici nikada mirno ne spavaju.
Osobno sam dosao do faze kad mi je baka nabavila uputnicu za Vrapce, dok sam imao Elystara s pezinom masinom. Ali konacno sam se osvjestio i sam sam nasao lijek koji se zove purejet
Dozvoljavam peugeot driverima da se tjese, neka samo rijeci izlaze iz njih kao nabujala rijeka, a cu da samo da sutim, i uzivo da ispreskacem svaku pezu koja mi zasmeta na putu.