Kupio sam skoro 2 kvadrata te ploce
A ovo je zanemarive mase, a jako je u pm. Priie sam izradjivao nosace kofera pa vec znam kako stvari stoje.
Dat cu Elystaru jos jednu sansu, da bude moja triperska masina, otici cu na jos jedan trip i pokusati cu ufaziti ergonomiju po svojoj mjeri. Staviti cu neke jasticice pod sjedalo i tim cinom cu pokusati prebaciti dio opterecenja na noge, odnosno smanjiti pritisak na kraljeznicu, jer me bole ledja kad vozim dugo taj skuter.
Polozi li, casim elystarce s Mhr replicom 70 cilindrom koji je u steku.
Ako to uspije, ja postajem novi (sport touring) triper koji ce bez problema ponesti za nedaj boze: sator, rajngle, sparet, bojler sa toplom vodom... Znaci od elistarceta cu napravit jebenog kampera
E da, i posto ima otvor s guza u cijevasti dio rame, predvidjen za Boa lock sajlu, tu cu ugurati kabel od dalekovoda ako bude trebalo zaigrati baseball.
Sator stane taman ispod sica po duzini i jos ima mjesta za puno toga.
Rajngle i posudje, onaj planinarski set stane samo tako
Plamenik i plinski spremnik, trpaj mrale
Spremnik s vodom, njega mogu instalirat ispred masine jer ima mjesta vise negoli zauzima 150ccm lc 4T cilindar i glava...
12V uticnicu vec imam, a ne bi skodila jos jedna...
Kupio sam sator priie 2 god. i samo sam ga jednom koristio, moram probat opet jer mi je bilo prejebeno, ovaj put idem s Elystarom.
Tad sam u Nexusa utrpao njega, onaj veliki bracni zracni madrac i stvari... stalo je bez problem, a ovaj ima jos vise mjesta...
Pase mi Elystar jer se odlicno vozi, boli me cosak kad trpam nesto od stvari na njega jer su plastike zahvakne, za razliku od talijana kojeg moras skrivati i od sunca...