Kao što sam rekao neki dan ali nisam do danas to ispunio...
Opet novi dodatak projektu.
Pošto sam picajzla da sve mora na scootu raditi savršeno, tako sam se jedno popodne primio posla sa zadnjom stranom scoota...
Mučilo me zadnje svjetlo... Konkretno.. Krepala mi je žarulja pozicije... I kad sam to radio, modificirao sam i izbacivač sjedala tako da više ne zapinje.
PS
Inače sam fan poze "s guza".
The pacijent
Spojen na aparate i čeka transplantaciju... Loše mu se pisalo u ovom trenutku...
Kad sam skinuo kompletne plastike i došao do zadnjeg svjetla zajedno sa lampicom za poziciju je prosvjetlila još jedna LEDica u mojoj glavi...
Ideja je rođena...
Kako od nezanimljivog i dosadnog zadnjeg svjetla napraviti nešto što če se meni dopasti?
Lako!
Uz malo spreja, pik trake i puno volje...
Pacijent dva.... Od tri!
Pola sata kasnije pacijent je spreman za operaciju...
Dok su roditelji mladog svjetla čekali i strepili ispred operacijske dvorane, rodila se još jedna ideja kako poboljšati kvalitetu života tom istom svjetlu...
Roditelji su pristali na modifikaciju...
Pacijent broj 3....
I priprema za drugu operaciju... Sestra plavuša je do tada "zagrijavala" doktora...
Pa mu se ruka malo tresla i podrhtavala od uzbuđenja pred operaciju... Naravno, i sestra je tu imala svoje prste...
No nema veze... Stiglo se i trečeg pacijenta pripremiti za operaciju.
Za to vrijeme... Dok su se sestra i doktor zagrijavali, stručni team je završio sa prvom operacijom....
Pacijent je preživio nakon mukotrpne operaciju u kojoj je team dao sve od sebe....
Taman tako nekako i drugi operacioni team svršava sa svojim poslom... Rezultat je tu. Roditelji presretni...
Ostale su samo još neke pretrage...
I prije odlaska zadnja slika...
Stručni teamovi su dakako, tugovali, kad je svjetlo otišao iz bolnice i prije nego se izgubio u nedogledu prostranstva scoot grada jedan od njih je za uspomenu bacio zadnju sliku....
Više ga nikada nisu vidjeli.... :'(