Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻  (Posjeta: 25649 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dario007

• moderator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nrg 180,2x SP180
  • Moja Kaciga: X-lite x661
  • MojSetup: OEM+
  • MojSpuh: Pia-SM06,Jollymoto
Odg: Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻
« Odgovori #80 : 29 Svibanj, 2025, 12:45:44 »
To na 125 getribi ili, trebao bi bar 125 gps ići serijala
Ne vozi brže nego što tvoj andeo čuvar može letjeti!!!

Offline Dragster 50

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Italjet Dragster MK1 proud owner
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • You Tube: Cro Dragster
  • Moj Skuter: Dragster 180/70
  • MojSetup: Gilardoni 180-20,5/DR EVO 70-17,5
  • MojSpuh: SM06/Yasuni R
« Odgovori #81 : 29 Svibanj, 2025, 16:01:51 »
To na 125 getribi ili, trebao bi bar 125 gps ići serijala

Ne, 180 getriba.
Gilardoni
Malossi glava, squish 0,8
Multivar 14gr
Bijeli centralni i zeleni u kvačilu
OEM remen

Offline Dragster 50

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Italjet Dragster MK1 proud owner
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • You Tube: Cro Dragster
  • Moj Skuter: Dragster 180/70
  • MojSetup: Gilardoni 180-20,5/DR EVO 70-17,5
  • MojSpuh: SM06/Yasuni R
« Odgovori #82 : 04 Listopad, 2025, 14:25:41 »
Ovo su neki od planova za ovu zimu.
Napokon sam se bacio u traženje brtvi za ovu CNC glavu, i mislim da sam ih našao.
CNC glavu i poklopac je napravio neki talijan "Cocco" i bilo je u planu da ide odmah gore, ali sam odustao zbog toga što nisam mogao naći odgovarajuće brtve, pa sam uzeo Malossi glavu i tako složio. Ova glava navodno daje 3 ks više, i na slikama je sa dvije različite brtve. Ova zelena je od 125cc glave, a ova veća je OEM brtva za 180cc. Ne paše nijedna, crna prevelika a zelena pretanka, tako da sam našao informaciju da bi pasale od Malossi glave (tele, nisam uopće probao prije slaganja🤦🏻‍♂️) ili čak od Toronde.
E tu nisam siguran dal bi morao ići sa većom diznom ili čak karbom, u šteku je Polini 26, ali onda neće pasati spoj na Airbox, a nisam za velike kemije.
Što se tiče izgleda, sve 5, ali mi nisu sjele naljepnice. Kad sam ih radio, imao je samo tanki krom materijal, a deblji koji sam uzimao prije sam morao čekati par mj. tako da će vjerojatno one ići dolje. Ako ne daj Bože bude ozljeda prilikom skidanja, šmirgl u ruke i ponovo farbanje😁
Rješenje za puštanje na zadnjoj felgi još nisam našao, jer ovdje u blizini nema nitko pouzdan za pjeskarenje i plastificiranje, a da šaljem nekome, pa se navlačim, neda mi se. Pada mi na pamet još osvježiti prijenos sa novim remenom, valjčićima i klizačima, samo je pitanje koliko je potrebno nakon 4000km.
To je to uglavnom, slobodno napišite mišljenja, pozdrav.

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #83 : Danas u 10:01:28 »
To s uljem dodavanje ti je tak tak, tehnicki gledano nista strasno samo ti radi naslage koje se ljepe po auspuhu i unutrasnjosti.
A sta se smjese tice vidi da eksperimentiras sa pozicijom igle pa da dobis kava smedu svjecicu.
Vozi ga 15 minuta da se sve dobro ugrije i onda gledaj svjecicu to sa 400m nema nikakve indikacje jer se ne stigne svjecica obojati kako treba.
Ali to sivksto je vise indikator da radis na granicno siromasnom ili atomizator rupe budu postopane pa pljuje benzin umjesto da ga pretvara u jednakomjernu maglicu.