Koje rolice sad imas gore sa wild lionom?
Sve je ponovno postavljeno isto kao i prije.
Igla spustena do kraja
Dizna 64 bez limica
Filter Red sponge
Rolice su 6.4 ili 6.3
Oem Kvačilo
Mene muci taj gubitak snage u datim trenucima. Ponekad više, ponekad manje. Danas sam ga doslovno drzao nogama na full gasu. Bas gledam povijest poruka, gdje sam se uglavnom igrao iglom.
18.02 - Izgubio snagu pred kucom nakon 4-5km ( isti setup )
19.02 - Koliko se sječam, uvijek isti đir, bez prigovora ( Isti setup - Igranje iglom )
20.02 - Izgubio snagu nakon 15km, ali ne toliko da sam ga morao gurat ( Isti Setup )
21.02 - Vozio se 30km u šutu, dodatno isprobavao svjecicu u tri režima rada. Sve bilo super, nista nije stekalo. ( Isti setup - Igla zub gore, dole )
22.02 - Prva probna voznja, standard 4-5km super ( Isti setup, dodan limic karba i gusci filter)
22.02 - Druga voznja izgubio snagu nakon 2km, spalio zvono ( Izmjenjene opruge kvacila, skinut limic karba, drugo sve ostalo isto)
22.02 - Treca proba izgubio snagu sa 60kg nakon 500 metara ( Potpuno isti setup koji je naveden na vrhu posta )
22.02 - Sve isto, ocisceno, provjeren vakum, čok, lamelice. Zagrijavanje u leru, skuter mogu drzat nogama kad dam ful gas. Kad je na nogari vristi, kad se spusti on se guši ( nije boooo zvuk ).
Airbox ne pusta, cim taknem usis, gasi se...., ako zavidam srafic smjese, gasi se...
Kad je topal moram drzat gas da ga upalim... U leru mi nekako radi pretiho...kao da je 4T.
Ostaje mi za provjerit auspuh ili termogrupa, za struju ne znam koji su simptomi?
Sutra, prekosutra snimim video ako ne bude kiše...Treba malo odahnut...