Evo prvih 100km je palo (kilaza jos nije
) pa da proslavimo
(nema zene, nema dice pa si dajem gusta)
Bolje vrti nego pezo vertikala
Ajmo odmah lose strane:
- pedale su za nista, suskaju, stavio sam stare sto sam doma imao i sad je ok, ali triba nove staviti da estetski bude ok
- poluga pedala se odvijala, to sam rijesio loctiteom
- kocnice su katastrofa, to cu rijesiti naknadno. Frend ima identicnu biciklu sa identicnim greskama pa znam sto i kako uzeti. Idu shimano diskovi, plocice i celjusti
- prednji amortizer propada, premekan je, tribam ga ili blokirati ili smrsati jer ga 105kg stisne bez beda. Frend od 70 kg nema tih problema
- baterija je klapala u postolju, to sam rijesio samoljepljivom trakom tako da je sad tisina
To je rijeseno u prvih 30km, osim kocnica. Osim toga vozi se svaki dan. Znaci bajk je 5000kn, to sve rijesiti jos 500kn i imam dobar proizvod koji ce sluziti.
Ako uzmem u obzir da ispod 10tak tisuca kuna nema ovakve bicikle, prilicno sam zadovoljan.
A sto se tice voznje, mogu reci da bas gustam. Mir i tisina, ne zuri ti se nigdi, nema kacige, tehnickoga, a opet dodjes do cilja
Volio bih da je jaca, ali sa tim ide i cijena gori, mada je i ovo ok.
Max sto sam prosao sam njom, uz pedalanje, je 24km, a baterije je bilo jos 2 crtice (guzica mi utrnila pa mi se nije dalo dalje) Po mojoj procjeni domet bi bio bar 40km uz pedalanje. Mozda i vise a uzevsi u obzir moju kilazu, to je prilicno dobro.
To je to. Puni pali vozi. Javim kad se dogodi sljedeci kvar.