Evo mene blizu 1000km od "generalke" pa sam odlucio odradit jos jedan test sa sviječicom. Uglavnom, sad kad je zatoplilo, skuter se pali samo pod gasom, osim kad je bas topal. Cim malo odahne, 5 minuta, opet s gasom. Jutarnje prvo paljenje, svječica je mokra i crna a prva voznja je u znaku trokiranja sve dok mu ne napucam gas dva tri puta i onda doslovno odčepi i vozi normalno. Kad se zagrije, nema znakova trokiranja, lijepo vuče i reagira na gas. Igrao sam se sa smjesom, uglavnom na 1.5 krug treba vremena da se vrati gas na minimum i nasao sam se na nekih 1.75 po sluhu i na kraju sam zericu smanjio na 1.65....
Da ponovim, klipic je 40, igla skroz spuštena, dizna 82, svječica NGK BR8ES, poklopac airboxa proširen, lulica usisa 18mm
Potrošnja mu je oko 3.6L umjerene voznje, polugradske vožnje s 125kg nosivosti....
Evo slika svječica:
1/3 gasa - cca 30kmh po GPS-u
1/2 gasa - cca 65kmh po GPS-u
1/1 gasa - cca 85kmh po
I na kraju, izgled svječice nakon 20km voznje, stopiranja i rada motora 3-4minute u leru
Nadam se povratnoj informaciji sto se tice boje svjecica i usput imam pitanje za paljenje pod gasom i trokiranje pri "hladnom" startu. Prvo nadam se da mi je svjecica odgovarajuca, koliko sam procitao na forumu, BR9ES bi mi dala topliju varijantu boje, vise trokiranja u hladnome ali stabilniji rad u visokim okretajima?
Dali mi "novi el.cok" radi problema, jer uistinu, probao sam rucni cok, isto sam palio na gas kad je cok bio ugašen a nikako ga nisam mogao upalit kad je cok bio upaljen....S obzirom da ga sad dobro zalije gorivom dok je hladan (mokra svječica), dali bi trebao mozda neku drugu igli ili ?