Cisto informativno, ako mi mozete dati odgovor da se naucim razlikovat zvukove, greske, mane....
Znaci dizna 64, igla karba skroz spustena ( osigurac na samom vrhu ), auspuh Mallosi Wild Lion.
Imam osjecaj da skuter grize kad je hladan, cuje se, osjeti se onaj zvuk snage. Kad se zagrije, taj zvuk nestaje, gas kasni sa odzivom, nema one "zvijeri" urlikanja kao sto je kad je bio hladan. Znam da ce te reci to je dizna, smjesa sta vec, ali me konkretno zanima dal ima viska ili manjka goriva, nedostaje ili visak zraka...( vidi video)
Automatski čok je novi, isproban, testiran. Kada je hladan pali bez beda, kada je topal isto pali na zub, jedino ako ga pustim koji minut dok je topal onda moram dati malo gasa ( negdje na forumu sam procitao da je to standardno )
Jednostavno ja nemam iskustva i ne znam ponasanje skutera da bi procijenio situaciju, zato sam dosadan ko proljev... zeljan znanja, eventualno za buduce probleme, buduci projekt.
https://youtube.com/shorts/Yzh_LJ95DAo?feature=shareA ovo su rezultati ravnice prije nego sto stavim lakse rolice i jace opruge. Uglavnom do 60 dodje vise manje ok, poslije od 60-70 se rasteze dugo.... Racunajte da na njemu sjedi dvokrilni ormar.