Cale vidim da si odlucio da ces kupiti Tmaxa 560, i to novog iz ducana?
Bome ja ne bih isao na tu kombinaciju, ma da je zlatom oblozen. Dobro razmisli u kojem spektru zelis i kako zelis voziti.
Nisam za sada još ništa odlučio, osim što sam odlučio probati to čudo jer očito njegovih 48 konja se dobro osjete na 560cc (ja imam 40 ks na 500cc) i želim ih usporediti i viditi razliku, također bi probao i TL500/TL508 te ih nekako usporedio. Nisam više lik koji ganja ono nešto, sad imam neke kriterije koje sam postavio, i skuter mi mora biti brz, povlačiti pri 120 na sat kad dam gas na pretjecanju, udoban za vožnju, puno prostora za prtljagu, mjesta za suvozača i mogućnost da u jednom danu sa njime napravim 500 km bez ikakvog problema, obavezno dobre kočnice...
a kakav je kymco ak550 i sym maxsym 500 u toj racunici ?
kymco ak550 ima masu problema sa stujom i crkavanjem elektronike. ne znam što im je, ali goru facebook grupe sa takvim objavama po fejsu... to me masu odbija.
TL500 & TL508 mi je također u planu probati i testirati da bi mogao odlučiti na njega. Nepoznati su našem tržištu i ne smijem se zaletiti, nemam takvu psihu, ne bi mogao preživiti, promašaj sa Xmaxom mi je već previše... Dosta ljudi ih nakon godinu dana i 2.000-3.000-5.000 km prodaje, a zašto, ne znam.
Ovisi dosta i o visini vozača, tko je 1.90+, T-Max mu ne paše, tuku koljena prilikom motanja volana.
mislim da se može namjestiti volan kao na Xmaxu kao što sam ga ja namještao...
Svaka cast, skuzio si ga. Meni je jos bilo cudno sto ga je Cale prodao, ali mi je sve bilo jasno nakon samo jedne voznje da to nije ono sto trazi jedan okorjeli skuteras, pogotovo da pada na sminku.
Za Bmw sam izvukao zanimljive argumente od njihovih vozaca, jos sam odbio test voznju jer je cesta u blizini bila prelosa kamo god krenuo.
Mene sad kopka da li bi prihvatio cisti sport setup skutera nakon Silvera, jer cim odvrtim preko 500km u danu, tu se vec traze touring znacajke. Probao sam i trpio na motoru, ali sam izasao prebijen od borbe s vjetrom, i enormnim kolicinama izlucenog znoja. Dok ovdje imam 7000km u 70 dana da nisam ni osjetio, a vozim se malo sporije, odnosno brze od 99% onoga na sto naletim.
jelda.. svi su mi se čudili što sam ga prodao, nitko me ne može razumiti jer nitko ne tripuje sa njima, samo se vozikaju po gradu. pa j****u ja sam 3 gume promijenio u 15.000 km koje sam utukao u ravno 6 mjeseci (ne računam ona 5 mjeseci preko zime što je ležao u garaži dok se NRG tjunirao i vozao). Ja sam posebna sorta, masu vozim, 197 cm, 140 kg, i tražim udobnost i komfor napraviti veću kilometražu.
Stari moj, ti si pogriješio skuter totalno, ti si se na maloj glupoj vozilici vozio i tražio od nje touring perfomanse a to je čisti gradski motor.. haah ... trebao bi ti probati V-Stroma 650/1050 (buđet opcije) kao i Kawasaki Versys 650/1000 a da ne pričam o R1200/R1250 GS benveje pa da vidiš kako to tek ide pas mater... R1250GSA bi već uzeo samo da nije preogroban i da ne košta 165.000 kn... plus kuferi a bez kufera ne mogu niš natrpati...