Prije 2 dana sam bio sa curom na vožnji po otoku Pagu, prošli smo svaku glavnu asfaltiranu cestu od Tovarnela, do Žigljena, Metajne, Mandri, paškog mosta, Vlašići i Povljane. 250 km u dvoje, znači oduševljen sam skuterom i setupom! Naime, remen mi se raspao tako da sam odmah danas ga naručio. Jutros kako sam radio oko retrovizora primijetio sam kako ispod dekla visi konac pa sam išao provjeriti ... nadam se da će sutra biti kod mene jer vozanje sa autom po ovim vrućinama nije normalno ... haaaahah
Skuter je dobio danas i nove naljepnice sa aliexpressa, jako su dobre, ali ljepilo im je katastrofa. Morao sam malo nadodati super ljepila. Retrovizor desni sam također kompletni reparirao tako da je sad fiksan i više ne pleše.
A ovo su kompletni promjenjeniji prekidači (skužio sam da ih uopće nisam objavio)
Puknuće remena mi je poremetilo planove za prednje nove diskove i disk pločice... tako da će mi se i to malo još odužiti. Skuter ne bih prodavao iz razloga što mi je baš po mjeri, velik, udoban, brz. Oduševljen sam njime, jedino me malo estetika zeza, trebalo bi ga ofarbati i povariti neke plastike koje su pukle. Objavio sam ga samo iz razloga ako se netko zaleti sa parama a želi savršen skuter da i on bude sretan kao i ja.
Skužio sam da se u šlapama tj. bos ne smije voziti na duže vožnje jer onda na mjestu gdje je radijator (između noge gdje se odmaraju) točno tamo zagrijava plastike i do 60 stupnjeva pa baš nije udobno za golu nogu. Kad su patike na nogama, onda se ništa ne osjeti ...
Volio bih još provjeriti i prednje vilice eventualno promijeniti ulje jer je to jedina tekućina koju nisam provjerio. Uz zamjenu remena, odmah ću sutra očistiti i klapnu gasa.. nadam se da ću time riješiti pucanja iz auspuha iako par slučajeva sa YT i Googla govori da je problem u ECU