kakve su gume?
Pa za sada su jako dobre, osjeti se velika razlika u zavojima i u kočenju. Vibracije i trešnje volana su sad nepoznanica (i zavoj i po ravnome), čak i kad pustiš ruke i udaraš po jednoj strani samo da vidiš hoće li se krenuti mrdati/tresti volan (i sa kuferom i bez njega je isto). Koči puno bolje i zaustavna sila je kraća. Definitivno se sada diskovi griju puno više, to sam primijetio pogotovo na malo življoj vožnji.
Ugradnjom bijelog Malossi centralnog i veće dimenzije guma, dolazi do pripitomljavanja skutera, više nije bijesan, ne katapultira od nule i ne pali gumu na mjestu. Krajnja brzina po satu ne prelazi 160 km/h i definitivno je 1 litra benzina manja potrošnja (sa 5,5 na 4,5-4,6 litara)... Primijetio sam i pad okretaja, sa 7.500 max na 7.000 rpm i onda kasnije povećanje na 7.100-7.200rpm kroz ubrzanje.
To što mi je postao tromiji tj pripitomljeni mi čak i paše, ali ne sviđa mi se što više ne puni do 175, nego napuni do 140 km/h i onda treba 2 vječnosti do 160 km/h i preko ne ide hahaha ...
Kako bi to mogli popraviti? Znam da je bijeli najmekši od svih u seriji, no jeli mekši i od originalnog ili bi to trebalo biti isto? ako je mekši, pretpostavljam da ili treba staviti tvrđu oprugu ili čak sad i za gram lakše rolice da se vrati RPM?