Hvala ti puno, trudim se..
No... Tu se krenulo svašta događati... krenila je Akcija Bljesak!
Krenuli su se slagati novi stock blokovi sa Koyo Japan ležajevima, novom vodenom pumpom, i radilicom Motoforce pune polutke iz šteka... Ne sjećam se kad sam detaljno oprao blokove kao danas... haha ... 3 dana su u škrinji bili dijelovi, i evo, danas u 2 sata sve ugrađeno, radilica odblokirana, i stavljeni corteco ležajevi gdje sam do strane variomata zeznio pa moram drugi nabaviti. Jbg, prvo samostalno slaganje, dobro je i ispalo. Falu mi neke sitnice za blokove, pa ću to složiti kako budem stigao. Ide i novi ležaj getribe... sve sam radim
Pošto ne mogu dobit pare koje sam planirao, pretpostavljam da ga sa serijskom mašinom mogu izvuć 5.500-6.000 kn pa je to za sada plan. Ovu mašinu 70cc što je na njemu onda planiram ostaviti sastrane u šteku za neki drugi projekt ili restauraciju pošto je na njemu sve novo kupljeno
Deklo sam pobrusio do kraja, pa ispjeskario, zatim ALU prajmer, zatim 2 sloja špric kita i brušenje... čeka još jedan sloj špric kita da bude ravan ka nov... zatim onda će ići u neku srebrnu boju... ili tako nešto...