Nema od tog nista, bitno je da injektor dobije trazenu kolicinu goriva, a pumpa zadovoljava te kriterije.
Danas sam imao priliku da odradim test potrosnje s normalnim gasiranjem, smanjio sam i smjesu na minimum, jednostavno sam se skulirao i normalno vozio 30-ak km. Relacija je bila Resnik-Spansko-Kvatric-Resnik po najvecoj guzvi kolonama zastojima sad oko 16h.
Prdstavljam vam kraljevsku potrosnju za 70ccm 2T cilindar
Mjerio sam na 53km, s tim da prvih 20km i nisam bas pazio kako se vozim
DAKLE 2.73L na 100km, frendic extremno sam sretan, zamisli sad da je jos netko s 30kg manje i toliko centimetara jaooo, a moze jos nize da sam pazio prvih 20km i da nije ZIMA gdje masina trazi vise goriva dok je hladna
A poludio sam s autom, j#bote 6.1l mi trosi po centru i guzvama, pa izludio sam, rijesio sam si extreman popust, a posto sam se navukao na extremno stekanje minimalnih troskova, ne zanima.me nikakvo drugo zamorce, cak niti ova nova 4T skutercad sto tako nekako trose, ali su u startu skuplji 16 puta
SAMO PUREJET i nista vise, ili je zamorce ili je preskupo
Sad razmisljam o visem nivou stekerizma, i zelio bih ustekati serijsko spuhce i podesiti prijenos s tezim rolicama da jos manje gasa trazi, majku mu j**** navuci cu ja 70tku na 2.5l po jebenom centru grada, stani/kreni
Samo extremno!!!