Svaka cast na pothvatu,pratim temu sa zadovoljstvom...i drzim fige da to sto bezbolnije realiziras.
Obavezno kasnije provjeriti blokove na propustanje pritiska,ali kad dodes do tog dijela,to su vec slatke muke...
Dobro razmisli o onom navarivanju prije obrade,pa rijesiti bezbolnije glodalicom i eventualno kasnije dovariti ako bude potrebe.
Off pobrisan,predobra tema da bi razglabali o Masteru,Srki i kroserima.
Hvala na svemu, i na podrsci i pomoci
Svakako cu napraviti tlacnu probu, pod mus. Nije to za zajebanciju, da preskocim taj korak pa nedaj boze var bude porozan i pusta na bloku, pa ubio bi se
Sad kad sam poceo kopat vidim da nemrem prvo zavarit a onda brusit, preusko je sa strane variomata i magneta tako da bi mi bacalo elektro luk svuda samo ne tamo di zelim. Morat ce se varit sa unutrarnje strane blokova pa brusit, i onda na zadnje eventualno malo proci izvana da zagladim varove, ali to je estetike samo. A sama flanđa za reed mi isto diktira poziciju tako da ni to nemrem prvo varit pa brusit.
Pitanje je.bilo.na mjestu, decka je zanimalo kako.bi to islo naspram mastera i sta sad... Vjerujem ja da Josip nece zamjerit tkd ne dramatiziraj
Da ne spammamo dalje odg cu ti zasto, 90% nas koji znamo koji saraf okrenut je u kontaktu preko wappa pa tamo raspravljamo..
Nisam vidio kaj se sve pisalo ali nema veze sad, bilo pa prošlo. Nije da me smeta, nek se piše kaj ali ako baš odstupa od teme onda kaj će tu
I šteta da se više ne piše po forumu, tj da svi mogu vidjeti neke rasprave. Općenito bi se digla kvaliteta radova. Jedan bi drugog vise i lakse gurali i podupirali
Usis je valjda zakrenut jer više mesa ima u širinu nego u dužinu odnosno ne bi mogao stati da je drugacije postavljen, jesam upravu? mada i ovako vidim da ce tu biti i varenja i svega pa cekam nastavak radova kao i ostatak ekipe da dobijem malo bolju predstavu o cijeloj kemiji sa usisom koji btw izgleda ogromno naspram serijskog
U pravu si! Malo me brinulo to zakretanje usisa, pošto su u karteru velike turbulencije uzrokovane kretnjom radilice i klipnjace, pa da se strana bliža radilici neće potpuno otvarati. I veli Rade da odem naći kakav usis imaju C one blokovi, te nađemo da isto ima zakrenuti usis. Nakon toga poslao mail Tassinariu sa par pitanja i dečki potvrdili da su testirali obje varijante i da nema prevelikog utjecaja.
Vrhunski izgleda majstore.... meni se jako svidja
Hvala stari
edit sam bacio jer sam quotao preko tapatalka pa je ispao nered u postu