Kak ne bi mogli, pa serijala ac je s blokadama (tuljak i limic) u sustini karb 12mm, i ja ga vozio tak s otvorenim spuhom bez kata vise puta po 130km u komadu i ljeti i zimi, dizna na knap (bez onog pretjerivanja s diznanjem
)+ona serijala tupa igla malo vise dignuta i radi ko sat i dan danas tak da ne znam zasto ne bi mogao base na 17,5
Sa "zatvorenim" airboxom i slabijim spuhom AC ima da traje ko serijala ak je sve dobro ustelano, jer je sport tek jednu mrvu jaci neg serijala lc pa ne vidim razlog zac nebi trajao, kad pricamo o piaggio AC-u
Ima na pedparts cini mi se cijela biblija za Polini i Malossi Sport, dijagrami za svaki spuh posebno,serijske termo grupe i sl., i sa jednim YR (za one koji zele vise
) se iz kita moze dosta izvuci + sta uvijek imas krdo momenta u podrumu...neg se hebat s ovim agresivnim termo grupama gdje si dole ajd bok, plus veca je potrosnja, plus treba ih vrtit, pa se ko zvonkec hebat 7 dana sa stelanjem...ma hebes to
Al za ac cini mi se da je cak bolje roknut Polinija neg evo, dosta je "minimiziran" kit, manja su termicka opterecenja, a i kvaliteta zavrsne obrade je bolja...a Malossi Sport citam da su neki imali nekih problema pa sta ja znam, pa su bile svakakve price, bo
Ja isto mislio uzet evo kao bestbuy, pa uletio polovni polini,pa zel plavka