ma j**** ja i taj kit i skuter i da ne nabrajam dalje. jbt fakat na ovom forumu sam babetine, kak si samo znao da sam vratio Evo glavu. sad je Evo glava gore i skuter potpuno isto "nejde" kao i sa MF glavom, prenos je naštelan dobro, idu za skoro za gram teže rolice. znači kak sam i s prve mislio kad sam primio taj cilindar u ruke, sranje kakvog nema. momenta ko u priči ali to meni netreba, sa tim cilindrom skuter jedva 95 po vuri ide ( vura laže za 20km/h ) nezz ne krivim ja sad nikoga al večina ekipe me nagovarala da uzmem eva da je najbolji i provjeren bla bla ali očito Evo AC nema apsolutno nikakve veze sa Evom LC kojeg masa ljudi tu na forumu ima, potpuno različiti cilindri i portmape i sve. Evo AC je najmanje 10% slabiji od LC verzije, al aj to bi još nekako pretrpio ali u okretajima di mi treba snage ovaj se dere a nejde, i samim time nema niti krajnje, krajnja je sad manja za 20kmh nego sa MFom.
meni se sve čini da će nazad onaj moj MF. on je po vuri 100-ku prelazio ko iz pičke a ovaj nemre ni 95 navuč i još se moram saginjat, na večim okretajima opče nema snage. neznam možda je tako jer sam se naviko već na MFa koji se vrti do neba i nazad i koji je OČIGLEDNO PUN k**ra*
JAČI bez obzira što je kinez tajwanac i kaj god si vi mislili o njemu. činjenica je da je evo slabiji i to više nego sam i mislio da će bit slabiji. u ubrzanju je velika razlika a u krajnjoj puno previše prevelika
neznam sve u svemu katastrofa i razočaran sam totalno. izgubio sam volju više za tim sranjem. najrađe bi ga zapalio na sred dvorišta i vratio se najboljim mašinama na svijetu, koje me nikad ne jebu u mozak i koje me nikad nigdje još nisu ostavile <3 GY6 <3
e i još ko za k**ra* đubre je počelo šrotat nekaj. neznam kaj mu je, to od kad je sjela ta EVO glava, nekaj rošta u mašini nenormalno, al samo na leru, kad mu dam gasa sve je u redu, na videu se nečuje tak jako ali u živo se nemre bit kraj skutera kak rošta