I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
ISkreno zvonac. Kolko para tolko muzike -> to ne mora uvjek značiti ali očito kod cilindara je. NA tvom mjestu skinuo bi ga dolje i ne stavljo više jer tako samo jebeš ležajeve i radilicu.
pratim temu zvonkec i svaka cast na trudu ali sto se zajebavas s tim pedesetkama?pa ti bar imas A kat. sto si neuzmes neki ozbiljniji skuter/motor ovak sam sebi kompliciras i bacas pare
zrakopolovac, imaš na prehodnoj str sliku i mjere klipa, a cilindar je 46.95 pa sad računaj kolko je to, a on svejedno ljepi, znaći jedino logično objašnjenje je da nevalja klip
Citat: skoda90 - 10 Lipanj, 2014, 20:22:58pratim temu zvonkec i svaka cast na trudu ali sto se zajebavas s tim pedesetkama?pa ti bar imas A kat. sto si neuzmes neki ozbiljniji skuter/motor ovak sam sebi kompliciras i bacas pare To sam mu i ja rekao,koliko je para stuko u rallya mogao je kupit sr150 pošto voli zračnjake,i imat dobar,solidno brz i jednostavan skuter za održavanje.
Ko kaže da SR150 puno troši taj ga nije uštelao kak treba Za ovu tvoju vožnju na 2mm gasa trošio bi manje nego ovaj tvoj base
zvonkec MZ250 majka