Aprilia je premium talijan, to se bas osjeti na prvu. Imas primjera gdje se drpaju dijelovi s Aprilie pa se kiti Peza, tenkic.
I sad se prisjetim rijeci tenkic, i vrtim film u glavi koliko mi je ispiran mozak, sinonim tenkic za francuski drlog??
Jer kad sam prvozao Rallya neki dan, odmah su mi se vratila sjecanja kad sam imao istog, pa to je fin udoban skutercic, normalnih proporcija izmedju sjedala i podnice da nisi kao na wc skoljci, sa stolcem ispod nogu.
Plastike su stopljene s ramom i nema nikakvog raspadanja.
Nikad necu zaboravit voznju izmedju tracnica tramvaja, dizanje na prednji na svakom semaforu vrlo blizu vertikale i krsolom kad mi se otvorila centralna nogara na prednjem, pa sam fino roknuo na nju prilikom prizemljivanja. Rally je prosao extreman visi nivo teskog izivljavanja i lomljenja, ali nista mu nije bilo. Na kraju ga je oborio neki deda ispred trgovine Kranjec dok je bio sparkan, gdje sam naplatio odstetu, naravno nije mu nista bilo. E da, i uzvlacenje uz savski nasp kod Bundeka, samo ravno, bez dijagonale, al bile su ripnjace gore.
Jebiga, svaki skuter ima ono nesto, jedino mi nikad nece biti jasno kako peza moze imati ista, mali gnjecavi podmukli otpad.
Nevjerojatno koliko je mozak ispran aktivnom neprekidnom propagandom s pezom, toliko da se ljudi krste i pitaju pa kako mozes voziti s jebenim skuterom tolike tripcine. Pa normalno da mogu s Gilerom, koja ima kraljevski polozaj i komfor koji ne umara. Jer se na pezi cijeli satares i razdrndas.