....pomalo počinjem shvaćati Corectorovu filozofiju s Apriliama....
....danas od jednom neće verglat na alnaser (SR 50 2008g), napon akumulatora 12,7V, relej daje "klik", provjeren, propušta napon akumulatora prema alnaseru ("anlaser" ja ne mogu tipkat, neprirodno mi je strašno), otpor od konektora crvene žice koja ide do alnasera i mase na akumulatoru 13.8 ohma (da li je to premalo?). Nije blokiran, fizički lagano prstom vrtim mali zupčanik na osovini što pokreće bendix. Ne mogu ga fizički skinut od nogara koje sam stavio neki dan, a mrak pao upravo.
....a jesu zasrali to sa kombinacijom skidanja plastika, strašno, no opet za promijenit štop svijetlo ili zadnje žmigavce ide samo 1 vijak, dok na TGB jaaaako puno (komplet kadica sica, sve bočne plastike, pa dolje far, pa 18 vijaka u faru zadnjem da bi došli do žarulja). Ali za skinut sic i kadu TGB 6 vijaka i pristup svemu oko motora, a ovdje pola oklopa dolje....
....usput naiđem na trulu "flanđu" ispod rezervoara 2T ulja koja se spaja na silikonsko crijevo prema pumpi ulja, samo što ne pukne do kraja (neka ideja za DIY, jer čisto sumnjam da ću to naći, bar ne po normalnoj cijeni)....