Pun gas
1/2 gasa
Al mi se čini da mobitel nekako izobliči boje.
Nije baš tako smeđa bila svjećica, pogotovo na ful gasu.
Ulja je previše, al to ne mogu staviti manje osim da skinem maske oko volana i sajlu produžim, a nekako me strah da ne zariba od manjka ulja.
To ću porihtati nakon što se riješi ler gas.
Zazor svjećice je bio oko 1mm, možda malo manje, pa sam stavio 0.45mm i skuter je dosta trokirao.
Stavio sam na nekih 0.5-0.6mm i sad je dobro.
Stavio sam i digitalni brojač okretaja sa ebaya.
Skuter je danas još gori nego prije, bit će zbog temperature
Ler gas, oko 4500 okretaja i kvačilo lagano već lovi, a prijašnjih dana je bio visok ler gas, ali ne toliko visok da kvačilo počne loviti.
Ne znam više što bi, probao sam zatvorit rukom crijevo koje ulazi u airbox i skuter se ugasi, znači ne vuče falš nigdje.
Da nije razlog taj što je airbox preotvoren ?
Sad baš gledam slike airboxa i čini mi se da je netko nešto rezao to, jel možda zna netko kako je izgledalo i da li je prepravljano kod mene ?
Mimo toga, jedno pitanje za znalce ...
Zašto je prije skuter sa svjećicom BRISK G17Y(NGK ekvivalent je 5) išao po njegovom satu 120 i brže i više je razvlačio maksimalnu brzinu, a sa NGK BR9ES nije išao više od nekakvih 105.
A vidim da je i sada, nakon generalke isti problem, neće puno više od 110(realna 90km/h).
Je li možda fora u otporu, da ga ta BRISK nema ili možda ne bi trebala tako hladna svjećica ?