Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: spuh?  (Posjeta: 5155 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
Odg: spuh?
« Odgovori #20 : 11 Svibanj, 2008, 23:51:04 »
e ma de dosadno mi je doma uzas! poludit!

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #21 : 11 Svibanj, 2008, 23:52:35 »
stas djeca :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:
svi smo mi nečija djeca  :laughing9: a treba ga bannat zbog ovog hahah baš je dobar topic i u pravoj je kategoriji bio  :happy3: :headbang:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 11 Svibanj, 2008, 23:54:12 »
e ma de dosadno mi je doma uzas! poludit!
ne otvarat ovakve teme u Tehnici-tuning!!

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #23 : 11 Svibanj, 2008, 23:55:38 »
ok sorry ;)

a vidio sam da su popularne teme ovake heheh :) pa reko ajd :) ajde barem smo se nasmijali malo :) hehehehe

a i faktor dosade je prevladao :)

Offline master_o_fight

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #24 : 11 Svibanj, 2008, 23:56:41 »
bio je ali više nije :happy3:

sad napokon možemo napokon ot u ovoj temi jer do sada nismo mogli jer je bila u tunning i tehnici podforumu :happy3:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #25 : 12 Svibanj, 2008, 00:28:51 »
najbolje performanse ces dobiti ako skines auspuh i filter za vazduh, tako ne moras da se trosis, niti kupujes auspuh a ni gljivu... Mozes samo malossi nalepnicu, ili samo napisi markerom na skutu "malossi" ali nek bude simetricno
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #26 : 12 Svibanj, 2008, 00:34:40 »
auspuh ciganim prodaš i budeš u plusu moreš skoro 1l kupit goriva  :headbang: a inače nije poželjno skuteru gljivu stavit može se udebljat od gljiva
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #27 : 12 Svibanj, 2008, 00:35:07 »
nemoj opce stavljat gljivu aribox i to.. sve makni komplet.. jedino frgič ostavi ono ak bas moras

Offline Agil

• moderator mini
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: online, od o
  • Moj Skuter: Kymco Agility 80 + K
  • Moja Kaciga: magemusy
  • MojSetup: 27 000 km Honda-Sundiro na 4T+Agility City 2T Vanilla
  • MojSpuh: magemusy
« Odgovori #28 : 12 Svibanj, 2008, 07:45:58 »
ma ne treba mu ni karburator. Za takav setup dobro bi poslužio i HORIZONTALNI SIFON S PRIKLJUČKOM

benzinu puštaš  da lagano kapi na rešetku sifona, onako kao da su otišle gumice na slavini

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #29 : 12 Svibanj, 2008, 08:09:35 »
Agil, nemoj zavidavat čovika...

:nono:

Triba mu slipi sifon, ne protočni...

:zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #30 : 12 Svibanj, 2008, 14:01:52 »

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #31 : 12 Svibanj, 2008, 20:37:27 »
a što misliš da ti ključevi skutera vise na ovome?
to bi ti dalo najmanje dodatnih 15kmh!

Offline Agil

• moderator mini
  • forumski skuteraš
« Odgovori #32 : 12 Svibanj, 2008, 20:44:37 »
takve trake CIA podmeće arapskim teroristima. Onda oni o njih objese mp3 player s citatima iz Kurana...jadnici..za sekund im izgori mozak..od uha do uha...!!!!!!

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #33 : 12 Svibanj, 2008, 20:51:35 »
i što nam pisac želi reći?
te trake daju dodatne oktane  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Offline Agil

• moderator mini
  • forumski skuteraš
« Odgovori #34 : 12 Svibanj, 2008, 21:07:51 »
i što nam pisac želi reći?
te trake daju dodatne oktane  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Još uvijek nije do kraja razjašnjen mehanizam djelovanja malossi naljepnice na očito poboljšanje krajnje brzine, a biološki efekti i njihovo istraživanje još je u povojima..

Evo citita iz uglednog  New England Medicine Journal of Toxicology  vol 12, 2007. od A. Edwards mrPhd  i J. Focault-DEssay

"Malossi brain damage is a common, acute brain injury of uncertain etiology. Unknown and divine energetic causes have been sought, but convincing answers have not yet been found. Malossi brain damagea typically affects young adults in contact with malossi stickers or key chains. It is characterized by an initial herald patch, followed by the development of a diffuse brain atrophia. The herald patch often is misdiagnosed as vascular incident. Malossi brain damage is difficult to identify until the appearance of characteristic smaller secondary lesions that follow Langer's lines (cleavage lines). Several conditions can cause a brain damage similar to MBD, and several diseases, including secondary syphilis, are included in the differential diagnosis. One small controlled trial reported faster development of the fatal brain injury in population osf scooter drivers, but the mechanism of effect is unknown. Most probably is sinergistic influence of widely used malossi stickers for performance improvement of their scooters. Resolution of the epidemy may be hastened by stricly prohibition of all malossi products which include the risk of fatal brain damage.  Topical or systemic measures and law enforcemnt improval often are expected from our goverment to relieve this unbearable situation...."
« Zadnja izmjena: 12 Svibanj, 2008, 21:09:48 Agil »

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #35 : 12 Svibanj, 2008, 23:01:21 »
jedan moj prijatelj šta ima vinograd je sipa u rezervar pola vino pola vodu (naravno bilo vino - jer je slicne boje ka i benzin pa da zaj*be motor)
dakle ima je boska i na njega je stavia auspuh od R1 a umisto dizne je stavia čep od ax afrike,motor je letia oko 150 al je i pia malo vise i nekad je zna sam od sebe pocet ic livo desno,pa se sitia stavit čip i dodatne rame tako da radilica može podržati sve to,i dobia je jos 5 km/h
premda je sve to ubacia tribalo ga je bolje podmazivat a posto je sa sela ima je svoju mast,svinjsku,i nju je stavlja u ono za ulje
nakon nekog vrimena motor je mora bacit,jer ga se nije isplatilo popravljat,vozia je u japankama skuter i prisa priko neke slape i strmopi*dija se niz provaliju
od tad vise nikad ne vozi u japankama
...........1...........8...........7...........

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #36 : 13 Svibanj, 2008, 16:09:02 »
takve trake CIA podmeće arapskim teroristima. Onda oni o njih objese mp3 player s citatima iz Kurana...jadnici..za sekund im izgori mozak..od uha do uha...!!!!!!
ja imam CIA vezicu i zato me jos nisu primili u ovih god dana sto imam skuter..ustvari jesu me jedanput s frendom koji nije imal kacigu... :toothy9: ali dok sam sam nikad... :headbang: :headbang:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #37 : 13 Svibanj, 2008, 16:34:29 »
ne vozi KGB-eovce na skuteru pa nebuš bil haltan.
na tikvi mu se vidi da je Crveni
Piaggio X9 250  Black Box

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 13 Svibanj, 2008, 17:30:14 »
jedan moj prijatelj šta ima vinograd je sipa u rezervar pola vino pola vodu (naravno bilo vino - jer je slicne boje ka i benzin pa da zaj*be motor)
dakle ima je boska i na njega je stavia auspuh od R1 a umisto dizne je stavia čep od ax afrike,motor je letia oko 150 al je i pia malo vise i nekad je zna sam od sebe pocet ic livo desno,pa se sitia stavit čip i dodatne rame tako da radilica može podržati sve to,i dobia je jos 5 km/h
premda je sve to ubacia tribalo ga je bolje podmazivat a posto je sa sela ima je svoju mast,svinjsku,i nju je stavlja u ono za ulje
nakon nekog vrimena motor je mora bacit,jer ga se nije isplatilo popravljat,vozia je u japankama skuter i prisa priko neke slape i strmopi*dija se niz provaliju
od tad vise nikad ne vozi u japankama

:toothy12: