Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uzmi ti zx i pravi mješavinu sam najbolja mješavina bi bila 50% benzina 30% ulja sa ine i 20% šećera!
vidi ako stavis zx poderat ce ti on masinu jest da ce ti skuter letit ali kratko, jbg gusti su gusti a gljivu stavljaj odma, ustvari ni nemoras filter stavit, jos ako imas 12 karb super
ako ti crnac jebe klip? haha a za gljivu ja bi ti preporučio iz velebitskih pašnjaka prirodnu gljivu... da ne otvaram novi topic dal bi dobio na brzini ili ubrzanju ako stavim drugi cilindar ispod sica?inače od jave od 250ccm?
kure znam da nemos stavit taku gljivu!
Citat: Crazy Kuree - 11 Svibanj, 2008, 23:40:43ako ti crnac jebe klip? haha a za gljivu ja bi ti preporučio iz velebitskih pašnjaka prirodnu gljivu... da ne otvaram novi topic dal bi dobio na brzini ili ubrzanju ako stavim drugi cilindar ispod sica?inače od jave od 250ccm?letio bi a ja ako stavim hebo naljepnicu umjesto malossi
Citat: vpucko - 11 Svibanj, 2008, 23:42:24kure znam da nemos stavit taku gljivu! LOL i malo soli i bibera da ima bolji ukus cilindru hahaide to bez problema! isjeci je na sitne kocke i skupa sa većom diznom u fergazer