najkorisnija je definitivno boca vode...i btw jeli trci itko od vas uz teretanu?
Bavim se ja uz teretanu i aerobnim aktivnostima, tj utorkom idem na fudbal jedan do jedan i pol sat, a subotom u teretanu se bacim na biciklo i jos neki vrag slican steperu al nije, nego bukvalno trcis
, i to radim oko 1h stim da se jako jako utoplim (potkosulja, kratki rukav, dugi, duks) i preznojim se ko konj. To radim vec 2-3 sedmice i vec mi je stomak manji
. Kroz ta dva dana pokusavam skinuti masno tkivo, a ostalim danima anaerobne vjezbe odno dizanje tegova da misice napucam. Stim da nikada ne idem dizati tegove utorkom i subotom
E sve je to uredu, al ste vi mene zbunili sad sa dekstrozom... Da li piti tokom treninga ili poslije? Ili i tokom treninga i poslije?
Neki momci dok rade piju neki napitak mozda neke zuckaste boje, jel to oni piju dekstrozu? Posto ja pijem uvijek samo vodu pa da li da i ja predjem na dekstrozu?
I samo jos kratko pitanje, danima kad ne idem u teretanu (idem svaki drugi) da li da i tad jedem puno kao i danima kada idem u teretanu? Okanio sam se masne hrane i prostih secera, tako da sam koliko toliko sredio ishranu, al pokusavam je jos dotjerati
.