nije 3, nakon 5mj sam napisao faba
dalje, luna- podrazumijeva se da si zdrav, pa neces ic bolestan
samo treniraj, ne preskaci treninge, sak ako mozes idi svaki put u isto vrijeme, kod mene je npr prvih mjesec nista pomaka dok se tijelo ne navikne, serem po 4x dnevno, i onda nakon mj kad se navikne organizam, znam u tjedan dana po 2 3 kile dobit
prije mi je organizam bio kao vas, zderem a ne prima se, sad vec pomalomoram pazit jer mi pocne stomak rast
vanjossi- ne mjerim se jer mi je to debilno, nisam profesionalac i cent dva vise manje je nebitan, eventualno mozes radi sebe svakih jedno 3 mj mjerit
znam samo da mi je biceps napet oko 43cm
malo su mi ledja neproporcionalna s rukom al jbg
faba, posveti se tome i rezultati moraju doc
ja sam recimo dok sam isao tu prvu godinu isao u skolu jos, znao sam pod velikim odmorom jest po 7 8 banana, nosit dvolitru bocu u torbi i pod satom pit vodu kasnije kad sam uzimao kreatin, neki su se smijali ali ja sam bio ustrajan, kreatin mi nije donio nikada ni kile, ali mi je dao volju i zelju za treningom kad sam bio umoran
sad nakon par godina UOPCE ne pazim na prehranu, jedem kelj bez mesa, grasak, i to na dane treniranja i dobro izgledam, ne znam kakav bi bio da kao marko jedem onoliko proteina i mesa, jednostavno mi se neda
unosim oko 70g proteina dnevno, nekad 100tinjak
zato kazem, ne odustajte ako ne vidite rezultate, samo idite i s vremenom cete rast
jos jedan bitna stvar, nikad sami ne ocjenjujte kako izgledate, neka to radi netko tko vas nije vidio dugo
ja sam recimo sebi uvijek kao zgoljo i kepec a imam 184cm i 93kg
eto nadam se da sam pomogao
budite ustrajni to je najbitnije
za kreatin sam davno reka da je placebo efekt
nemoze se postat nabildan preko noci
ljudi koji vjezbaju imaju iskrivljenu sliku (o sebi, uvijek su sami sebi mali)
nisi im pomoga, sad ce ih vecina prestat trenirat
u većini slučajeva se slažem s ovim sto je cameo napisao...
ja isto nisam mogao dobiti masu,mislio sam da je takva genetika i jebiga...onda ides mjesec dana ko luđak u teretanu-ne vidis pomak i odustanes,to je najveća pogreška koju sam i ja u pocetku napravio...
al sada se uopce ne zamaram s tim stvarima,nego jako brinem o prehrani,trajanju treninga,rasporedu vjezbi,broju serija i ponavljanja te da odmah nakon treninga popijem whey protein....
nakon sto sam ostavio cigare,i krenuo sa ovim svime gore navedenim u 2 mjeseca sam dobio 6 kg!
ja iskreno to nisam nesta primjetio na sebi,dobro vidio sam da sam se prosirio u prsima i sise napumpo ali sam na rukama vidio dosta mali pomak...
i eto bas situacija od dns,otisao sam s legom na cugu kojeg nisam vidio jako dugo(par mjeseci) i on meni odjedanput koji si ti k**ra* radio,kolke si ruke dobio...ja gledam u njega koji k....
tako da je istina ovo sto cameo govori,nemojte se zamarati i svaki dan gledati u ogledalo...
to sa genetikom je dijelomicno istina, ali i opravdanje onima koji nemaju volje (pogledajte samo slike pocetaka nekih od svjetskih BB ikona)
trening traje koliko traje, isto tako i broj vjezbi, serija i ponavljanja (gledaj po svom osjecaju, a ne po satu, jer tvoje tjelo ce ti dat mnogo vjerodostojnije podatke od sata)
cigare, velika zabluda, ako ne smetaju tvom apetitu nista ti nece ni nastetit ni pridonjet (pogledaj koliko profica pije kavu i pusi)
steroidi, steroidi su zakon!
ti ne seri!
napravio si pomak, to je vidljivo i skroz je u skladu s tvojim ciljem (i zeljama)