nije 3, nakon 5mj sam napisao faba
dalje, luna- podrazumijeva se da si zdrav, pa neces ic bolestan
samo treniraj, ne preskaci treninge, sak ako mozes idi svaki put u isto vrijeme, kod mene je npr prvih mjesec nista pomaka dok se tijelo ne navikne, serem po 4x dnevno, i onda nakon mj kad se navikne organizam, znam u tjedan dana po 2 3 kile dobit
prije mi je organizam bio kao vas, zderem a ne prima se, sad vec pomalomoram pazit jer mi pocne stomak rast
vanjossi- ne mjerim se jer mi je to debilno, nisam profesionalac i cent dva vise manje je nebitan, eventualno mozes radi sebe svakih jedno 3 mj mjerit
znam samo da mi je biceps napet oko 43cm
malo su mi ledja neproporcionalna s rukom al jbg
faba, posveti se tome i rezultati moraju doc
ja sam recimo dok sam isao tu prvu godinu isao u skolu jos, znao sam pod velikim odmorom jest po 7 8 banana, nosit dvolitru bocu u torbi i pod satom pit vodu kasnije kad sam uzimao kreatin, neki su se smijali ali ja sam bio ustrajan, kreatin mi nije donio nikada ni kile, ali mi je dao volju i zelju za treningom kad sam bio umoran
sad nakon par godina UOPCE ne pazim na prehranu, jedem kelj bez mesa, grasak, i to na dane treniranja i dobro izgledam, ne znam kakav bi bio da kao marko jedem onoliko proteina i mesa, jednostavno mi se neda
unosim oko 70g proteina dnevno, nekad 100tinjak
zato kazem, ne odustajte ako ne vidite rezultate, samo idite i s vremenom cete rast
jos jedan bitna stvar, nikad sami ne ocjenjujte kako izgledate, neka to radi netko tko vas nije vidio dugo
ja sam recimo sebi uvijek kao zgoljo i kepec a imam 184cm i 93kg
eto nadam se da sam pomogao