Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 23 Gostiju pregledava ovu temu.
Home made...a možda skoknem do dvorane malo...vidit ću...
Pa u jednu ruku mozda se i jesam preforsirao ali nisu to bili neki extra napori samo sam dizao neku srednju tezinu onakoNikakva promjena boje nista samo oko lakta debelo ko da imam 80-ak kila i to lijeva..a sad se spustilo do šake a gore spalo....da bas kad ruku idem ispravit nisam moga motor sa nogare skinit kolko je bilo nezgodno prvi dan dva..
Bok svima...imam 185 cm i 94 kile...prije tri dan lagano sam počeo sa vježbama i dizanjem utega...znači počeo sam sa 6,5 kila utegom...mogu ga dignut negdje 15 puta onda ruka zaboli...jel to oke Žile su mi dosta izbile van ali me najvoše boli ova velika iznad lakta...jel to mora tako Ako imate neki savjet dobar...bio bih zahvalan ako mi netko može reć nešto više
a da ti nisi istegnuo misic ili da je pukla neka tetivica, neki mišičić ili slicno?odi ti doktoru neka pogleda ne znam kome je normalno da mu nateknu misici osim ako se nije povredioma samo vjezbaj i dizi probaj u serijama dizati, recimo 3 x po 15 komada sa svakom rukom 6,5 nije puno a tebe ima, trebao bi moci
ca ima u dvorani nekakva teretana, prvi put cujem
nije nis potrgo,tak ej kad sam ja iso drugi dan,forsal se i poslje se 3 dana nisam mogo pomaknut,sve sam istegnuo...ti vjerovatno nisi jako...
Da se razumjemo..ne mislim uzimat proteine..nego samo da mi malo objasnite sto je to i za šta služi..i jeli to uopće zdravo
Samo ti uzimaj proteine,al provjerene! A ako ti fali mase ISO MASS GAINER i ne moze bit bolje za tako male pare
ovo se cesce dogada ekipi kad radi "majmunskim" hvatom bench...meni se jednom desilo kad sam doma trenirao sam da sam u bench stavio slucajno 30kg vise, a isao sam na jedno ponavljanje...spustim dolje i paf, nemogu dic a sam doma u gymu...i sta kako sad, uspio povadit utege neke a ostalo preko trbuha dignuo do koljena...usro se ziv @dino, imas 40 stranica vise puta je bila rasprava o proteinima...potrudi se pa procitaj...ugl samo cz ti rec protein je englesdka rijec za bjelancevine, znaci ti ako jedes proizvode s bjelancevinama ce ti nesto biti? zakljuci sam iz ovoga..
doma se ne stavljaju osigurači na krajeve,ak neide samo nagneš na stranu...
EJJJ..braze..pročitaj moju kilaži...imam ja mase ku u priči