I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Energetics je firma, ja sam je kupio kad sam nogu slomio za jacanje prvenstveno nogu, ali je cijena bila skoro ista spravi samo za noge pa sam nadodao i uzeo tu
nisam isa zatim dobar si imas vecu sisu od cure mi
vec sam toliko puta mjenjao pokrov gore i krecio, i neznam gdje se uvlaci jednostavno...drzi jedno vrijeme i pojavi se opetcekao sam samo kad ce neki baustelac komentirati
to se ti previse navlazis...
a crijepni krov?
Limarija Miljanovic se ne bavi postavljanjem krovova/crijepova i ostalih pokrova ( <-- neznam jel ta rijec postoji :/ ), vec samo limarskih poslova, tipa žlj#bova, kuka i ostalih limenih stvari kad te ja navlazim
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
decki da ja vas nesto pitam..sto preporucate NAVECER poslije treninga jesti, znaci tamo negdje oko 21h..? obicno si napravim neku salatu, ili zitarice sa svjezim sirom..
svijezi sir i tunu znam pojest ujutro za dorucak. dok mi je za navecer malo tuna ''preteska''..
navecer se trpaj spororazgradivim protenima, znaci bjelanjci, meso itd...pozeljo je prije spavanja unijeti kvačitetne masti u tijelo (ovo sto je misak rekao)+ jedna od najboljih stvari je laneno ili maslinovo ulje.primjerice ja sad pocinjem prije spavanje derat bjelanjke u prahu, razgraduju se preko 6 sati, taman da prespavas noc...meni je zadnji obrok prije spavanja 300g piletine i 100g paste, druga vecera
zasto kazein i posni? ako pojedes dovoljno posnog netreba ti kazein