nece to bit ok...trening za prsa uvjek pocinjes benchom (sipka, bucice su za pice) jer je to 1 od 3 osnovne vjezbe (razloge sam vec pisao).
izgled, imas odlican fitness look, ali kazes da imas 75kg, ne zelim onda pomisljat koliko si manje od mene
salim se, samo tako nastavi
slazem se, ali genetika ovde ima ulogu --> veliku
nekom bolje napreduje gornji dio prsa dok vecini donji
e sad nedavno sam komentira s vedranom jaksicem, dosli smo na temu da se recimo najprije odrade izolaciske vjezbe, pa onda osnovne
poanta toga je bila, da se nadruka krv u ciljani dio misica, dok jos imas snage na pocetku treninga, te ga kasnije ubijes do kraja osnovnom vjezbom te izmedu serija raditi pozu most vuskular bas iz razloga bolje prokrvljenosti
te izbjegavat ta razvlacenja i rastezanja, na pocetku treninga da, ali poslije ne jer se stvara kontraefekt prokrvljenosti
bar je meni ovo pokazalo dosta efektivno (dipsevi i giljotina (gornji dio prsa(minimalizirano pomaganje prednjim ramenom i tricepsima)
btw ova stranica ide previse u sirinu, vise je informativnog karaktera opceg vjezbanja (spominje sve misice koji se odredenom vjezbom aktiviraju) a ne kojom vjezbom se preciznije pogodi ciljani misic jer
VJEZBANJE JE INDIVIDUALNO I NEPASE SVAKOME ISTA POZICIJA ZA VJEZBANJE (citaj gadanje ciljanog misica)
prema tome, svak po sebi nade trening kako mu najvise odgovara i tako ga fura (misak, proof i ostali za bucice i sipku
)