CoK je jucer bio ***** pa nije mogao pisati
Program vjezbanja je podjeljen na 3 skupine za 3 dana u tjednu..1) leđa, biceps, trbuh, 2) prsa, triceps, trbuh, 3)noge, ramena
1) za leđa: -dvorucno povlacenje iza glave
-dvorucno povlacenje dorsal (siroko)
-dvorucno veslanje masina (usko)
biceps: -dvorucno pregibanje sajla, sipka
-scotova masina
-naizmjenicno pregibanje bucicama
trbuh: -podizanje nogu (koljena na tbuh)
-hiperextenzija (donji dio leda)
Svaku vjezbu sam radio u 3 serije uz povecavanje tezine u serijama, i smanjivanje ponavljanja ovisno o tezini.
Dojmovi:
Trening je ok, trener isto tako, lijepo je sve objasnio i pokazao kako se pravilno izvodi. Program sam trazio za pocetnike jer nisam jos vjezbao u teretani pa me prvenstveno zanimalo kako pravilno izvoditi vjezbe i upoznat se sa spravama. Nisam zadovoljan programom jer je prelak, ali cu ga izgurati do kraja mjeseca pa napravit svoj. Trener je samnom prva 3 treninga dok ne odradimo sve vjezbe iz programa a dalje nastavljam sam. Nije mi se svidlo to sto je rekao da se ne moze napredovati bez suplemenata, sto bi i imalo smisla kad bi me vidli
Mozda je stekao krivi dojam moga dolaska u teretanu ili nesto...ugl, iako prelako zasad je sve ok, a dalje cemo vidjet. Ne svida mi se ova 3 puta tjedno, mozda prvi mj tako ali ostalo cu ici svaki dan mislim.
Ukratko je to to, pa pucajte. U srijedu imam trening pa cu napisati vjezbe tad jer mi se ne da sada...ima toga