ja sam se krivo izrazio, htio sam napisat da sam bio zadovoljan okusom olimpovim jer sam prije njega koristio ON-ov monohidrat i kad sam ga unosio to su bile muke, a da ne pricam kako mi je lose sjedao na zeludac. a ovo sta kazes za bezokusni drzi vodu jer nakon bezokusnog kad bi probao neki whey od jagode ili vanilije nebih bio zadovoljan, jednostavno nije mi pasalo, a da ne pricamo o cijeni bezokusnog naspram drugih kao kvalititenijih sirutki
Ma razumimo se
Taj ON stvarno ne znan ko vise uzima, abnormalne cijene za prosijecan denaturalizirani protein, a o kreatinu i ostalom da ne pricam, pogotovo onaj u tabletama
Ma otkad san cita kakve procedure prolaze europski proizvodaci, a kakve americki, nikad vise nista od americkih firmi necu uzet.
Znaci ameri prakticki mogu ubacit unutra sta god oce i proc ce im sve prvo radi imena a drugo jer u njih sve prolazi, medutim kad je u pitanju EU, toliko su rigorozni da svaki moguci sastojak iz fat burnera, NO reaktora il slicnoga, prolazi testove, i onda tek dobija dozvolu. Toliko su sastojaka izbacili u zadnje 2 god da vise u nas NO reaktori prakticki ni ne rade, DMAA, DIMM sve oslo u 3pm sad su svi na bazi beta alanina, arginina, kreatina i taurina, a fat burneri kofein i 2kg lisca