E Pralaš dobar si vidi se da si u djiru vec. Jesi cuo kad za slucaj da tijelo postane netolerantno samo odjednom na hranu? Recimo ja sam jeo normalno jaja, skoro svakodnevno po par komada, u treningu oko 10, mogao sam i sirova nikad nista u zivotu. I samo odjednom bum, i gotovo, ne mogu vise jaja jest. Znaci pojedem pola jajeta na oko i nakon 5min vec lagano pocinje bolit trbuh, onako tupa bol koja se sve vise pojacava dok traje apsorpcija, i to traje par sati onak umirem, a zapravo mi nista nije, dekoncetriran sam i lud do daske dok traje. Na vrhuncu se moram grcit i leci bocno. A kad prestane probava, samo odjednom ko novi.
I tako sam isprobao vise puta svaki put isto, pojedes, trpi bol par sati ovisno o zalogaju, bilo samo ili kao prilog, i poslje nista.
Isao doktoru kaze sve 5. Nista, ja probam sav sretan i umiranje na najjace. Zatim sam preuzeo stvar u svoje rucke j#bo majstore i doktroe i skuzio da me samo zumanjak ubija.
Kako je to doslo samo odjednom ja pojma nemam. Recimo sampinjoni prva stvar koja me takodjer unistava. U pocetku sve super i nakon par godina ubijacina kada ih pojedem, momentalno se moram zgrciti i cekati da to izbije iz zeludca. I sad jaja koja nikako da prezalim wtf