Josipe:i to sto kazes,najvaznija je prehrana pogtovo za masu...
jer sam ja dobio kg i dok nisam radio 4x8,a skoro uvijek na kraju vjezbe napravim jedan pump do otkaza(naravno u vjezbama gdje je moguce napraviti pump,najbolje benc ili slicno)
Vktr:stara mi to priprema,ona je poznata da u prosjeku napravi ručak za 5 osoba a nas je troje tako da ručak uvijek skoro mogu i 2 puta jesti....a sad odabir hrane,otkad treniram kazem sta bi volio da vise pravi(piletina,puretina),petkom je uvijek riba i tako...jaja znam sam napraviti,hrenovke i tako to a isto tako sam naucio ispeci filete od piletine na maslinovom ulju...
kako se nosim sa 6+ obroka?mogu ti reci da je uzasno tesko,nije to tesko kada su praznici ali kada je skola pa moras uciti,ici u teretanu,na vrijeme leci i odspavati 7 sati,jos idem u gimnaziju i uvijek sam ujutro tako da je to dosta tesko...
mogu ti reci da se osjećam ko no lifer,vise nigdje ne izlazim van na pijanke jer jednostavno nemam volju kada svi oko meni piju i puse a ja ko glupan samo sjedim...najvise skitam po kavama,tako mi je nekako najbolje odrzavati kontakte,budem 2 sata i nazad kuci na jelo,i jos kada dodem na kavu moram cedevitu naruciti jer sam sokove i kavu totalno izbacio
dok svi u skoli naručuju iz pekare ja svaki dan sebi nosim u maloj posudi integralni kruh,žlićicu i 0.5kg posnog ili tunjevina ili pileća/pureća prsa...tu me vec čudno gledaju i zajebavaju,ali meni boli k.... za te šabane koji sam seru tako da se ne obazirem previše...dok me moja prava ekipa s kojom sam se prije stalno opijao podržava na neki način,i shvaćaju stvari-zato ih bas toliko volim jer su mi u toj ekipi 2 najbolja frenda i dali bi život jedan za drugoga!tako da društveni zivot i free time trpi užasno,ali ako imas neki cilj nista te nece spriječiti uz dobru organizaciju
I da najviše od svega trpi novčanik!
probaj si zamisliti koliko sam mjesčno ode na ovakvu prehranu a onda na to dodaj jos suplementaciju....