i mislim da sasa uzima 200-300kn mjesecno, ako ne i manje, ali ako si gleda slike, vjerojatno ces se slozit da to nije nista naspram rezultatima koje postigne s klijentima (u rekordnom vremenu)
mislim da je 50e + kaj ti treba još 50 kn za transfer preko western uniona
čovjek ti ne može ništa revolucionarno reći, služi više ko motivacija nekome ko oće smršaviti/srezati se a ne da mu se proučavat kako i šta,
znači od prehrane klasika, posni, piletina, riba, riža, krumpir, vlakna uz svaki obrok, vitamini itd,.. od treninga isto nemaš kaj novo smislit više, samo te može usmjerit na mind-muscle , a to opet moraš sam postić, onda neke komplikacije od vježbi koje opet ne možeš pravilno naučit dok ti neko ne pokaže ko stvarno zna..
ovi rezultati koje je postigao s klijentima, od toga je jedan kit od 200 kg koji pokušava smršaviti već pol godine, neka ženska kojoj je malo sredio prehranu, ostalo su sve bilderi koji su već upućeni dosta u sve to, on im je samo nekim svojim isprobanim metodama pomogao da se srežu u što kraćem roku sa što manjim katabolizmom, i da se rješe potkožne vode
po meni nepotrebno za bilo koga ovdje, ko zna čitati, i ima ponešto vremena, može i sam većinu naučiti ...
e sad jedino možda ako daje informacije o pikanju to bi moglo nekome poslužit, ali pretpostavljam da ništa od toga, jer sad isfurava kao natural pa ne znam kako bi to pridonjelo njegovom ugledu
samo moje skromno mišljenje