mjesas kruske i jabuke
da ti malo pojasnim
ako radis definiciju radi drukciji trening, ali ti taj trening nije tih 33% nego ti je tu prehrana bar 70%, cak ti nije potrebno toliko puno odmora kao na masi
kad radis masu mozes se ubijat treningom koliko hoces ali hrana ti je opet oko 50-60% jer je kod mase ipak potrebno vise odmora
rastes dok se odmaras
nadam se da si sad skuzio
ja dal sam skužio? postoje različiti programi treninga i prehrane kao što si rekao, radiš li na masi ili na definiciji.
rekao sam da bezveze barataš postocima, i da ništa tu nije definirano već strogo individualno..
kod mase bitan je udio proteina za koje je poželjno da bude čim veći i ugljikohidrata da imaš snage za teške treninge..
ukupno treba ti puno hrane, puno teških treninga i dosta odmora.
kod definicije, trenira se anaerobno, sa manje odmora, manjim težinama, jede se potpuno nemasna hrana, unos proteina mora biti visok a masti gotovo nikakav..
neznam čemu me karate sad sa svojim postocima kad sam odavno u tim vodama i meni ić objašnjavat nešto u vezi prehrane i treninga je ić se sa rogatim bosti a to dovodi samo do ključanja topica i hlađenja glava.
još sam 1991. trenirao gledajući Lee Haneyev VHS o treningu i prehrani dok se većina vas nije rodila..