čuli smo prije da se whey i kreatin ne miješaju u šejk
vrag odnija i citanje, uvatiti se prakticnog dijela (od puno price i rasprave nema nista
)
btw sta sam ja sve mjesa u shake i nikad nista
i ovo za bjelancevine....
90-ih godina je kreatin bio zabranjen jer je bio "revolucionaran" suplement mislim da ga ni IFBB nije odobrava, a 2000 si ga moga kupit u bilo kojoj trgovini suplementima, a 2006 nakon prometne mi ga je doktor arsen pavic preporucio 3g dnevno da mi ne atrofiraju skroz nozni misici
do ima nekoliko godina su se masovno jeli bjelanjci, a zumanjak se bacao (povisen kolesterol), da bi nakon nekog istrazivanj dosli od rezultata da nije dobro jest samo bjelanjak vec zajedno, jer dode do neravnoteze u hormonima, (i kad se unosi razumna razina kolesterola u organizam, on nema potrebe sam proizvodit kolesterol i uvijek bude u normalnim razinama)
ima jos primjer ali mi se sad neda pisat
tija sam samo rec da se od 2001 do 2012 puno toga promjenilo sta se tice BB, od samih suplemenata, AAS-a, nacinima treniranja, prehrane i svega ostalo vezanog za ovaj sport, a o ranijim razdobljima ne zelim ni pricat
nemoj se ivane nac uvrijedan, ovoje bija dobronamjeran post
ma nisam uzeo previše,znaci uzeo sam 1 mjericu(cca. 5gr) pola sata prije treninga i sve je bilo ok,ni u teretani me nije nista bolilo i onda cim sam zavrsio sam pomjesao 1mjericu wheya,1 mjerica dekstroze i 5gr kreatina to popio dosta brzo i u roku 5 min me poceo stomak bolit...
mozda je caka u tome sto sam prebrzo popio
ajde sta se treses, tako ti zna organizam reagirat prvih nekoliko puta (moze i vise) dok se ne navikne na novi "tretman"
i mislim da sasa uzima 200-300kn mjesecno, ako ne i manje, ali ako si gleda slike, vjerojatno ces se slozit da to nije nista naspram rezultatima koje postigne s klijentima (u rekordnom vremenu)