evo da se i ja pohvalim kada smo vec kod suplemenata,upravo dosao iz polleo sporta i ostavio 600kn
uvijek se tješim da bolje da na to ostavljam pare nego na cigare,alkohol,drogu pa mi onda nije žao....
sad sam full opremljen za jedno mjesec i pol
sad sve imam:
MVP slow realize protein-908gr
GOLD whey protein-908gr
OPTIMUM creatine powder-600 gr
2kg dekstroze
3kg zobenih pahuljica
i jos sam dns kupio neke 2 jebene čokoladice svaka po 100gr,u svakoj čokoladici ima nevjerovatnih 50 gr proteina al zato je jedna čokoladica kosta 24 kune...to je prvi put da kupujem čokoladice pa reko da probam a i njih sam dobio na preporuku kao najbolje(inače MULTIPOWER ih proizvodi)
zatim kreatin cu od sutra poceti koristiti,bio sam skeptičan cijelo vrijeme oko njega al sada me puklo i moram probati,ovih 600gr je dosta za 2 mjeseca koristenja...
zatim ovaj slow realize proteine,to sam kupio prvenstveno zbog škole inace ga nebi ni kupovao,jednostavno u skoli pod velikim odmorom mogu kupiti samo nesta iz pekare(bureke,pizze i slično a to sam sve izbacio) tako da je ovaj protein ODLIČNA stvar,popijem ga pod velikim odmorom i on se sporo razgrađuje i čak do 8 sati hrani mišiće,odlična stvar i za prije spavanja umjesto posnog....inače uzeo sam okus jagode jer drugog nije bilo...
ovaj gold whey je klasika,poslije treninga sa dekstrozom+od sada sa jos 5gr creatina....
naravno tu se jos dodaje 1kg sira dnevno,zobene sa wheyom ujutro,ručak,jos neki obrok tipa piletina ili ubacim 2 banane...
ugl vidjet cemo kak ce biti ovaj mjesec,najvise me zanima kreatin koji od sutra krecem rokat...
ovako ide korištenje:kod kreatina cu izbaciti fazu punjenja jer sam od skoro svih cuo da je nepotrebna,znaci pit cu ga mjesec dana,5gr pola sata prije treninga na prazan želudac i odmah poslije treninga sa wheyom i dekstrozom...kad nema treninga onda ujutro i navecer...
ovaj slow realize protein,pola mjerice ujutro sa zobenim i 1 mjerica pod velikim odmorom u školi...
gold whey-klasični whey samo 1 mjerica nakon treninga sa dekstrozom i 5gr creatina