Bila ekipica skuterasa, nas jedno 7-8 komada i jedan zemljak sa jawom 350, ugl, svi malo zesci zajebanti, i dolazi panj, jedan bosanac, ima oko 24 godine, pao u osnovnoj 2 puta i u srednjoj je iso sa svim generacijama i stane, i pita, kao momci sta ima, ni 5 ni 6, moj frend njemu a nis, evo upravo sredili skuter od frenda, tao je bio TGB, kaze frend evo vidi, stavili remusa, znas kako normalno auspuh stoji sa lijeve strane mi prebacili na desnu, ima 6 brzina, ovaj kaze kao a jel ovo kvacilo, i pokazuje na kocnicu zadnju, ovi mu govore kao da da, al nemoj dirat kao da ne sjebes, rekli da su roline stavili u auspuh da se bolje cuje, ugl provaljivali takve bedastoce, i sad ovaj ide upalit motor, i pita on njega kao, st amoras kvacilo stisnut da upalis, e mi smo rikavali, i sad pita on koliko to ide, ovi ni 5 ni 6, njmeu rekli 170, kad cujes njega, u j#bote to brze od mog auta, pitaju oni njeg aoces kupit jawu 350, ide oko 200 za tebe, prodam ti za 5500kuna, kaze ovaj, ma uzeo bi ali moram sredit malo auto....zamisli panjine