Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
hehehe.......danas nas 3 frenda nes raspravljamo o tuningu i kaze meni jedan frend stavi si onaj multivariomat
šetam jedne subote sa frendom po buvljaku i pričamo ovo ono kad on ugleda neki stari akumulator od auta de kaže "vidi,na akumulatoru piše NRG taj tebi na runnera ne paše???akumulator je bio 60 AMPERA ZA AUTOinace nema pojma o motorima ali jbg ipak mi je frend i sasuo sam mu smijeh u facu.ahhaahhahah
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
c/p sa croportalanije baotian smece....recimo ja i jos tri moja frenda salimo se na racun baotiana kako je spor...ali moj frend ga ima...mi jednostavno iz svakog motora zelimo izvuci najbolje..pa smo tako iiz baotiana....na ravnici max speed 85km/h...za njega to je predobro...ja sam vise fan aerox-a...taj motor je pre dobar....kontrola,brzina...sve u vezi njega je predobro...od mog frenda aerox smo tako nastelali da po ravnici vuce 120km/h a ima 50ccm...to je za taj motor predobro....sada cemo ga probat dignut na 140km/h sto ako se mene pita je previse ali kao sto sam rekao iz svakog motor ocemo maximum...a sto se tice baotiana da se nudi vozio bi ga...bez beda...kako kazu bolje ista nego nista...http://www.croportal.net/forum/skuteri-i-motori/baotian-28061/stranica13/
Citat: igor.sb - 29 Prosinac, 2008, 15:23:24c/p sa croportalanije baotian smece....recimo ja i jos tri moja frenda salimo se na racun baotiana kako je spor...ali moj frend ga ima...mi jednostavno iz svakog motora zelimo izvuci najbolje..pa smo tako iiz baotiana....na ravnici max speed 85km/h...za njega to je predobro...ja sam vise fan aerox-a...taj motor je pre dobar....kontrola,brzina...sve u vezi njega je predobro...od mog frenda aerox smo tako nastelali da po ravnici vuce 120km/h a ima 50ccm...to je za taj motor predobro....sada cemo ga probat dignut na 140km/h sto ako se mene pita je previse ali kao sto sam rekao iz svakog motor ocemo maximum...a sto se tice baotiana da se nudi vozio bi ga...bez beda...kako kazu bolje ista nego nista...http://www.croportal.net/forum/skuteri-i-motori/baotian-28061/stranica13/ ustelan rox ide 120 50ccm a ustelat ce ga jos bolje da ide 140 kmh...hahahahah..ajde da i to vidimo.. a baotijan ide 85 max. samo mu sat laze za 15 na sat....................... on je prica za sebe