Stigli su dijelovi, naravno da su neki stigli i krivi... Nevjerojatno da je švabo zakazao i poslao krive dimenzije TechPulley rolica... šok! naime, odmah je reagirao i onda je poslao povrat, i naravno da je napisao Dojčland i onda me švabo DHL zove i na švabski pita di se nalazi "Povljana" hahaah.... čudo čudo.. ne znam, vidićemo što će do sad biti. Stigli su dijelovi i od Pleše, tako da za sad jedino preostaje promijeniti gume i sačekati da stignu nove rolice iz dojčland i što se tiče toga, onda imam dijelove za odraditi sve što sam i planirao.
Prvo sam dobro zagrijao mašinu, stavio sam ga na nogare, ispustio ulje, skinuo filter, skinuo komplet deklo dole, zatim ispustio ulje iz getribe tj završnog prijenosa, onda skinuo auspuh, arm support, kotač dole pa sam odma skinuo čeljust, zamijenio pločice, podmaza, opra i vratio nazad. Ulio sam nazad sve tekućine, promijenio podlošku na šarafu gdje se ispušta ulje iz prijenosa, zatim sam zamijenio svjećicu, pa je onda krenulo usitnjavanje prijenosa... rastavio polutke, kvačilo, pregledao jel potrošen variomat, gramažu rolica (OEM 21,5 tu su 18,5gr), i tako dalje... zamijenio sam ležaj u deklu, izvadio NTN Taiwan ubacio Koyo Japan, izvadio nepoznati (OEM) ležaj iz arm supporta, ubacio Koyo Japan, i stao sam na tome za danas. Skinuo sam i prednji kotač, tako da ću sad prvo zamijeniti gume kad stignem (do ponedjeljka je kiša pa nema žurbe) i onda ću krenuti sve nazad lagano slagati, a do tad se nadam da ću dobiti nove Tech Pulley rolice...