Vrhunski odrađeno, pogotovo ako je u tako kratkom roku...Ja se nabrusio da ce felge u žuto ići, mislim da bi mu ta boja top legla.
Imam doma tankove od typhoona, koliko je zapremnina prednjeg jel znaš?
U dogledno vrijeme gledaj i ralicu od mc2 ili 3 nabavit, ima naprijed onu grbu koja ga baš digne...
Što se termice tiče najbolja opcija ti je po meni 150cc sa spuštenom glavom i nač getribu od malog skippera koja ima omjer kao SP.
Što se variomata tiče nisam nikad vozio toga, iako ga imam doma. Najbolje ti je odmah na SR ili SP vario ići po meni.
Što se tiče diska, najbolje si prebaci čizmice sa Runnera 50, nazalost mislim da ti paše samo sa starog Runnera 50(oni prvi modeli)jer si odabrao felgu koja ima stariji pinjon. Da si uzeo noviju felgu sa onim drugačijim pinjonom onda bi najbolja opcija bila čizmice od FXRa i grimeca ili hengtong čeljust da to na prednjem kraju ujeda kako spada.I noviji pinjon naravno...
Postoji opcija da prebaciš samo lijevu čizmicu, ali obično ne sjedaju svi modeli na istu dubinu,pa bi kod tokara mogao tokariti jednu od čizmica kako bi ti sjedale na istu visinu. Onda ostaje tvoj pinjon,ova tvoja felga sa diskom, a čeljust bi stavio jaču koja će pasati na 220mm disk.