Evo da i ja ovdje otvorim temu o svojoj sr-ki nakon skoro 3 godine od kako je kod mene. Kupljena je nova tamo kod zapadnog 2018. godine i placena 19500kn. Evo slikice od tada
post image online Iskreno tada nisam znao skoro ništa o skuterima ali s vremenom sam stekao dosta znanja jer sam stalno šarafio. Vožena je s blokadama otprilike 2 tis km, tada je skinuta blokada i to sam pisao u temi ovdje
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,110600.msg1324833.html#msg1324833 . Ukratko stavljen je multivar, ljubicasti centralni, leovince tt kratkograni auspuh s kojim sam se namucio da bi ga namontirao jer je dolazio pre blizu kotacu. Ako nekog zanima kako izgleda na srki dugograni i kratkograni tt, evo slike di se jasno vidi:
free image hosting website Dizna je stavljena 65, nakon par mjeseci stavljen je i ručni cok i tada je potrosnja pala za pola litre otprililke. Nakon toga od upgradea je na red dosla getriba (jer euro4 modeli imaju kratku getribu) koju sam mjenjao za neke dijelove sa clanom foruma matija84m, nju sam montirao tek krajem prosle godine. Sve sam sam odradio i za sada je sve kako treba s tim da sam ostavio poklopac od org getribe, evo i slike kad sam o radio
. Nakon toga skuter je poceo postizati dosta vece brzine ali nisam mjerio s gpsom. Tada sam zablindirao crijevo dodatnog zraka koji ide u karb i isključio solenoid. Skuter je vožen stalno uz redovito tocenje ulja i goriva. Jednom sam iz dosade isao skidati zadnje zmigavce i prilikom vracanja sam pretegnuo i sjebao oba zmigavca... neko vrijeme su bili zakrpani sa vrucim ljepilom ali sam nakon toga nabavio str8 zatamljene i to sad puno bolje izgleda
Nakon toga zaželio sam bočnu nogaru i nabavio je od Correctora, baš mi je bilo drago upoznati ga i vidjeti uživo kakvu moć ima purejet
. Evo kako sada to izgleda
Evo jedna s vožnje:
Skuter je i dalje samo vožen i vožen i sada već ima 8900km, prije 250km sam napravio servis, kupio sam nove malossi rolice 5.5gr i podmazao ih bardhalovom mašću, filter zraka malossi double layer, novi oem piaggio remen, novu svjecicu, novi centralni feder. To je to ukratko, i da top speed je neki dan izbacio 92kmh po gpsu, ja zadovoljan i ništa ne diram za sada! Sve kritike i pohvale su dobrodošle.