TRAGEDIJA.Znači, skupim želju i volju, i idem samo sad napraviti da pokušam da za verglam da vidim jel se anlaser vrti, i ako vrti ima li struje na svjećici... nisam mislio još ulit benzina, jer vani bura dere nemilo (neda mi ga se izvlačiti van). I naravno, spojim sve na akumulator, ništa... Idem gledati redom, provjerim kontakt na ključu, sve štima, dao sam ga, provjerim osigurač ... prc, izgoren 5A ... trk po drugu, našao najmanju od 10, uvalio ga, sretan stišćem kočnicu i prekidač paljenja... ništa... ne znam hoću li psovat ili što više, krenem dalje, gledam sad žice i dijagram žica jesam ga dobro spojio, sve štima, idem gledati po videima, skuter je na ovoj instalaciji normalno radio... čudo!
Što može biti?
1. spojiti instalaciju uljne pumpe?
2. opet relej anlasera ne valja, treba novi?
3. potpuno nova brava sa defektom?
4. nešto četvrto? pitanje je sad za vas iskusnije haha
Nije mi trenutno mrsko, jer je zima, ne žuri mi se nigdje i stignem sve riješiti ovu zimu. Samo što bi mi bilo draže da sam čuo to čarobno verglanje. Ali mi je svakako mrsko jer mi se isto dešavalo u 5 mj...
Svakako novi relej i novi 4Ah akumulator nabavljam, isto tako tražim i čitavu uljni plovak sa instalacijom...