Stigli su mi dodatni dijelovi sa donor Ditechom, i evala, nije imao najbajnije dijelove iako je imao dosta sitnica koje mi falu. Došao je tako da sam od lika išao kupiti sjedalo i kadu za 20eu a on mi je dao cijelog... xd haha
Uz njega, stigle su mi i preostale sitnice koje su bile na pjeskarenju - što znači da se sad čeka samo reparacija vilica i skuter se može slagati. Naime, sa ditechom su stigle i vilice, tako da bi mogao sa njima krenuti slagati, ali nisam siguran dali da se zalićem tako ili ne jer vremena imam. Naime, još mi fali ručka sa sajlom gasa jer mislim da ne paše sa ditecha. Sa njime je stigao cijeli prednji sistem kočnice ali nažalost ima puknut šaraf u sebi pa će morati raditi aparat za varenje. Moram još pohvatati kako da stavim blok na ramu (kako da složim nosače) ... Što se tiče ostalog, ide prvo farbanje sitnica pa idemo dalje sa ostalim stvarima.
Zadnja felga nije do kraja opijeskarena tako da ću je malo deblje pošpricati sa špric kitom i spremiti za farbanje kako treba. Uz sve, stigla je i tablica za skuter, tako da sam baš hepi.
(ZD-172-SR)