Tako je ljudi,
Ditech Aprilia je
S cim si na kraju farbao hrapave plastike?
HB Body Bumper Paint Black
Boje su top, ali ove naljepnice mi se nikako ne sviđaju...
ali previše naljepnica, osim ako je tako na orginalu.
Razumijem ljudi, po mom ukusu je to to, samo bi neke zamijenio jer sam kasnije skužio da su prenabijene. Naljepnice nisu originalne nego su Aliexpress i to poprilično sam zadovoljan omjerom dobiveno - uloženo. Ono od ispod ralice nećemo komentirati ali eto, napravilo se i to.
Napominjem ekipaa, njegove original plastike su i dalje u obradi i njih planiram riješiti do ljeta... Te njegove original su doslovno kao nove, u top stanju! Njih ću što bliže originalu obojati sa profesionalnijim lakovima tj. bed linerom što se tiče bumper plastika, a dok ću glavne plastike vjv preći u istu boju ovu metalic plavu, tj. Crna za glavne plastike, i Plava kao druga boja što je i sad odrađeno.
Ovo dole je njegov originalni 100% ispravni sat, i njega već lagano pripremam za ugradnju zajedno sa plastikom oko sata tj volana, na kojoj ima više posla nego očekivanog (uskoro više detalja). Ovaj sat tj njegovu plastiku sam ispolirao sa vanjske i unutarnje strane i ispao je tip top. Ima par dubljih ogrebotina, ali teško se vidu. Pre zadovoljan sam stanjem tako da ću ga ubaciti čim završim sve njegove original plastike.