Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Super je, bas su odvalili komadcinu plastike, bar se nece uvijati...
Ovih tjedana sam mjerio potrosnju goriva i ostao iznenađen i to ugodno.Po prvom mjerenju je trosio 4.5 (ne znam je li Ina ili Tifon) po drugom 4.7 ( sa premium gorivom na Lukoilu!!!!!) i sad trece mjerenje pokazuje 4.51 (Ina).Znaci ocekivao sam da ce trosit 5.5-6 mozda i vise jer sam tijekom prvog mjerenja isao na Sljeme i opcenito ne štedim skuter i ima nateravanja i kreni stani voznje,kratkih đireva od 30-tak kilometara i tako. Ne znam kako ljudima na forumu i drugdje na netu gdje sam vidio trosi 6,7 i vise, ti mora da ne miču ruku s gasa.... I to sve sa malossi variomatiom i 15 g rolicama !!!Znaci ovo zadnje mjerenje sam prosao 207.9 km i nalijao 9.38 litara sa 2 klika na pistolju, mogao sam jos proc jer se rezerva palila-gasila ali natocio sam ga jer smo isli na voznju.Suludo je da troši isto koliko i Beverly 200 .
frend i ja (sa boljim polovicama) smo isli do splita, ja na bev250 karb a frend na bev500... meni je potrosnja bila 4,2 a njemu 3.6 (ne sicam se sad tocno u dec ali pola litre razlike je bilo) sto mi je i logicno, vozi se isto kao i ja, samo na pola gasa...master je odlicna makina (dok je odrzavana)
Nisam vise mogao izac na kraj sa neudobnim sicom, nekako je glupo nagnut prema napred i tocno sjedim na dijelu di je vjecni mrak .