Evo da malo ozivimo temu.
Vozim skuter koliko stignem a to je svaki vikend. Jos uvijek mi ga je zao derat svaki dan i za to imam Beverly 200.
Sta reci,skuter je jednostavno zvijer na koju ja, kao pocetnik moram sjedati sa puno postovanja, za razliku od 200. Jos uvijek me ocarava taj zvuk, tezina, udobnost, start, potezanje, brzina, izgled.... ma cak uzivam i vise nego kad sam ga tek uzeo
. Za sada mi stvarno ne treba nista jace, ni saltanje mi ne fali.
Od problema bi jedino naveo original vizir na kojeg se polako privikavam ali volio bi da je ili malo visi ili malo nizi jer mi vrsak vizira bas upada tamo di gledam cestu ali dobro, naviknut cu se. Sljedece je zadnja felga koja je mrvicu spigana jer kad se da gas na nogarama malo poskakuje a kad ju se zavrti rukom koci na jednom mjestu ali za sada mi ne predstavlja problem,nadam se da nece smrdat neki lezaj
.
Na sljedecem velikom servisu definitivno moram staviti 16g rolice umjesto sadasnjih 15g jer se ipak malo previse vrti to jest za neka dalja putovanja nema potrebe da masina radi u visokim okretajima a sjecam se da je i sa 16g dobro potezao.
Na brzini od 80 km/h radi na nekih 4500 tisuce okretaja dok je sa 16g rolicama radio na 4000 tisuce....
Izmedu ostalog danas sam po prvi puta isao na Sljeme. Znam da se tu motor najvise trosi ali jednostavno sam morao jednom probati.
Znaci osjecaj je brutalan kad je skuter donekle jak. Ne mogu doc k sebi koliko motor (skuter
) ima snage za vuc uz brdo cak skoro kao po ravnom. Doslovno skuter je zvijer. Pogotvo na pocetku di su stavili novi asfalt koji je bez rupa pa ovjes savrseno upija sve hupsere. Osjecaj je 10x puta bolji od nateravanja po ravnom
. steta sto je zarobljen u tijelu skutera jer od svih karakteristika samo skuter nije
.
popular boy names 1970Nisam ga cistio od prosle godine ni necu jos 2-3 tjedan dok mi ne dodu tripod,gimbal i ostale stvari za snimanje. Mozda objavim na Youtubeu nesto cisto da imam za uspomenu kad ga vise ne bude.