Ovih tjedana sam mjerio potrosnju goriva i ostao iznenađen i to ugodno.
Po prvom mjerenju je trosio 4.5 (ne znam je li Ina ili Tifon) po drugom 4.7 ( sa premium gorivom na Lukoilu!!!!!) i sad trece mjerenje pokazuje 4.51 (Ina).
Znaci ocekivao sam da ce trosit 5.5-6 mozda i vise jer sam tijekom prvog mjerenja isao na Sljeme i opcenito ne štedim skuter i ima nateravanja i kreni stani voznje,kratkih đireva od 30-tak kilometara i tako. Ne znam kako ljudima na forumu i drugdje na netu gdje sam vidio trosi 6,7 i vise, ti mora da ne miču ruku s gasa.... I to sve sa malossi variomatiom i 15 g rolicama !!!
Znaci ovo zadnje mjerenje sam prosao 207.9 km i nalijao 9.38 litara sa 2 klika na pistolju, mogao sam jos proc jer se rezerva palila-gasila ali natocio sam ga jer smo isli na voznju.
Suludo je da troši isto koliko i Beverly 200
.
Evo ako laze ovca ne laze rog
Nabavio sam si neki crni jastucic za sic i mogu rec da sam zadovoljan njime.Koliko god volio Beverly ali nazulja mi guzicu na relacije duze od 100 km.
Uspoređivali smo 300(stock) i 500(malossi vario) i naravno 500 ga ostavi u oblaku dima ali ako dvojica sjede na 500 onda su tu negdje na manjim brzinama, sve u svemu nije ni taj 300 los... Da se stave tech pulley rolice sasvim dovoljan skutercic za grad i okolicu.